Santa Eulalia, gastronomisch & cultureel centrum...

Ibizadesk villa verhuur Santa Eularia Ibiza

Santa Eulalia, gastronomisch & cultureel centrum...

12/03/2021

Ibiza, Eivissa, the white isle, allemaal namen die ons doen dromen over de adembenemende cala’s , de meest pittoreske baaien, de gezellige straatjes in Ibiza stad, de bruisende uitgaansbuurten en clubs, hippe en gezellige beachbar’s, zalige natuurwandelingen en teveel toprestaurants om op te noemen…

We kunnen zelf niet wachten tot we onze tweede thuis weer mogen bezoeken en al onze favoriete plekken op Ibiza af kunnen struinen, oude vrienden kunnen weerzien en nieuwe vrienden leren kennen.  

Daarom willen we graag enkele van onze favoriete plekken met jullie delen.

We gaan van start met een regio van Ibiza die we zelf een van de meest aangename vinden, Santa Eularia del Rio, oftewel  Santa Eulalia.

Ibizadesk villa verhuur Santa Eularia Ibiza  

Santa Eularia, gelegen aan de oostkust van Ibiza, is de derde grootste badplaats en is de perfecte mix tussen dat gezellige eilandgevoel en de iets drukkere vakantiestad met een bruisende gastronomie en social scene.

 

Gastronomie & cultuur

Santa Eularia heeft een reputatie als gastronomisch en cultureel centrum op Ibiza. Kunstgalerijen, de prachtige en exclusieve jachthaven, enkele van de beste restaurants van het eiland, fantastische winkels en een bloeiende gemeenschap die het hele jaar door actief is, zorgen ervoor dat het leven het ganse jaar door actief is. Ook wordt er in Santa Eularia in een wat langzamer en rustiger tempo geleid. Er zijn hier ook een aantal leuke bars, maar het nachtleven is over het algemeen meer ontspannen.

De enige golfbaan van Ibiza ligt ook direct naast dit resort, mocht u zin hebben in een rondje, en de wekelijkse Las Dalias Hippiemarkt vindt op zaterdag een paar minuten verderop in San Carlos plaats.

 

Vakantiehuizen & villa's te huur in Santa Eularia

Aangezien dit één van de meest aangename buurten is van Ibiza hebben wij hier enkele vakantiewoningen en villa’s te huur die de perfecte uitvalsbasis zijn om Ibiza te verkennen met zeker voldoende activiteit in de buurt.

 

Villa Calma Ibiza

Een mix van traditie en moderniteit onderscheidt villa Calma in Ibiza. Deze villa te huur beschikt over zes slaap- en badkamers en ligt in de regio Santa Eulària. Geniet van de de rust en mediterrane zon omgeven door amandelbomen, olijfbomen en fruitbomen. Beleef met familie, vrienden of reserveer voor een speciale gelegenheid en ontdek zo het prachtige Ibiza, in een finca waar het heden harmonieus samenkomt met het verleden.

 

Villa Calma Ibiza te huur

 

Villa Cascade Ibiza

Villa Cascade is een zeer ruime landelijke villa met een prachtig uitzicht en omgeven door prachtig aangelegde tuinen die zich uitstrekken over 16.000 m². Een perfecte locatie om te genieten van een rustige vakantie in een idyllische landelijke omgeving, maar toch niet te ver weg van de fantastische restaurants, bars en voorzieningen van Santa Eularia. Dichtbij enkele van de mooiste stranden en een perfecte locatie om het Boheemse noorden te verkennen met de lokale markten en cultuur.

 

Villa Cascade Ibiza te huur

 

Finca Eularia Ibiza

Deze zeer mooie traditionele finca, in typische Ibiza-stijl, is met veel zorg gebouwd en met typische elementen en materialen uit Ibiza, zoals houten balken in de plafonds en constructies met de typische stenen van Ibiza.
Het huis is gelegen in Can Guasch, een zeer rustige omgeving in St. Eularia. Hier wordt u omringd door de natuur met uitzicht over de bergen en de zee, maar toch dichtbij alles.

 

 

Finca Eularia Ibiza te huur

 

Voor meer info over deze of onze andere villa's kan u ons hier vrijblijvend contacteren...